Pretraži sajt

Pravim darolije

07.
Jul
2020
Pravim darolije
Autor: Tatjana Čopa, dipl. kozmetičar i fitoterapeut, www.orisanega.com Osnovna nega, bilo da se radi o koži lica ili tela je, pilingovanje jer pomaže da se odstrane mrtve ćelije kože a samim tim koža postaje glatka i prokrvljena. Takođe, pilingovanje ubrzava njenu regeneraciju i podstiče izlučivanje suvišne tečnosti pa koža postaje čvršća.
07.
Jul
2020
Pravim darolije
Autor: Teodora Novaković, Mesec i zec U šta god da verujete treba da znate da magija leži u vama, u vašim mislima i ona nije proizvod magičnog štapića, on je tu da nam pomogne, kao alat koji fokusira našu energiju a glavni sastojak bez koga ne možete.
02.
Jul
2020
Pravim darolije
Autor: Jasmina Stojanović U potrazi za kreativcima, KezVez je iskočio kao profil koji sam morala da pogledam. I tako je nastala ova priča.
01.
Jul
2020
Pravim darolije
Autor: Mila Marčeta Izrada nakita je izvrsna kreativna aktivnost kojom možete da se bavite zauvek. Ne dozvolite da vam postane dosadna. Učite nove tehnike. Za početak, You Tube je sasvim dobar izvor informacija. Probajte nove materijale. Posle staklenih perli, zašto ne biste probali sami da pravite perle od polimerne gline?
01.
Jul
2020
Pravim darolije
Originalnost i kreativnost možete da pokažete kroz izbor šara, vrste papira i način pakovanja. Otkrivamo vam još jedan trik da upotpunite svoj dar. Iznenađenje!